Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapporten er den beste garanti for problemfri omsetning av bolig. Målet med er å skape trygghet for selger og kjøper.

Det er alltid i begge parters interesse å unngå konflikter, og ha en felles forståelse for kontrakts innholdet.

Boligsalgsrapporten er i prinsippet en tilstandsrapport, men det blir spesielt lagt vekt på å vurdere de byggetekniske forholdene som er særlig relevante ved eierskifte.

Boligsalgsrapporten erstatter ikke selgerens opplysningsplikt eller kjøperens plikt til selv å undersøke boligen som skal kjøpes. Forhold som ofte ellers kan føre til konflikter som erfaringsmessig ender i retten, i størst mulig grad er vurdert og påpekt i Boligsalgsrapporten. Normal levetid angis på generelt grunnlag i intervaller, og det refereres til en levetidstabell. Takstmannen vil gjennomgå hele boligen etter en detaljert sjekkliste.

Nytt hus mange vinduer og hage

Kontakt oss

Vi skal levere god service når kunden tar kontakt med oss. Når du kontakter deg skal vi gi deg et uforpliktende og gratis tilbud.

Vi har taushetsplikt, og den informasjonen vi får vil vi ikke dele med andre. En fordel med å bruke en takstmann er at du kan slippe unna konflikter i forbindelse med kjøp og salg av bolig. Vi bruker mye tid på å holde oss faglig oppdatert. Dette skal komme kunden til gode og vi skal alltid være oppdatert på de siste lovene og reglene innen faget.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle