Om oss

Vi utfører takstoppdrag i Oslo og Akershus, og er tilsluttet Norsk Takst som er Norges største organisasjon for takstingeniører.

Alle medlemsbedriftene er forpliktet til å være forsikret og må følge organisasjonens etiske regler. Vi bistår med verdi- og lånetakst, tilstandsrapport, boligsalgsrapport, skadetakst, reklamasjonstakst, byggeledelse, og behov for bistand ved reklamasjoner og lignende.

Vi har 20 års erfaring med boligtaksering.

Oppdragsgivere er alt fra privatpersoner, advokater, eiendomsmeglere, forsikringsselskaper, finans-institusjoner etc.

Kontakt oss

Vi skal levere god service når kunden tar kontakt med oss. Når du kontakter deg skal vi gi deg et uforpliktende og gratis tilbud.

Vi har taushetsplikt, og den informasjonen vi får vil vi ikke dele med andre. En fordel med å bruke en takstmann er at du kan slippe unna konflikter i forbindelse med kjøp og salg av bolig. Vi bruker mye tid på å holde oss faglig oppdatert. Dette skal komme kunden til gode og vi skal alltid være oppdatert på de siste lovene og reglene innen faget.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle