Skadetaksering

Har du fått skader på hele eller deler av boligen, som f. eks. fukt, råte, vannskade og konstruksjonsfeil, e.l., er skadetaksering det rette.

Når uhellet er ute vil forsikringsselskapet i svært mange tilfeller kontakte en skadetakstmann fra NITO for å sikre et profesjonelt grunnlag for erstatningen.

Som skadetakstmann er vi da den uavhengige tredjepart som gjennom profesjonell og kunnskapsrik yrkesutøvelse sikrer et riktig oppgjør og reparasjon.

Skaden blir besiktiget, dokumentert, og det utarbeides en rapport til videre behandling hos forsikringsselskapet.
Ved større skader er det vanlig å benytte skjønn som oppgjørsform. Forsikringsselskapet og skadelidte velger hver sin skjønnsmann som skal bli enige om erstatningen med bindende virkning.

Et hus som har et ødelagt tak etter brann

Kontakt oss

Vi skal levere god service når kunden tar kontakt med oss. Når du kontakter deg skal vi gi deg et uforpliktende og gratis tilbud.

Vi har taushetsplikt, og den informasjonen vi får vil vi ikke dele med andre. En fordel med å bruke en takstmann er at du kan slippe unna konflikter i forbindelse med kjøp og salg av bolig. Vi bruker mye tid på å holde oss faglig oppdatert. Dette skal komme kunden til gode og vi skal alltid være oppdatert på de siste lovene og reglene innen faget.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle